Magazin
28 Eyl 2016 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

Spor spikerli aldatma davasında 2. perde! “Müvekkilimi cinsel olarak..."

Dermatolog kadın kendisini bir spor spikeriyle aldatan eşine boşanma davası açtı. Ancak estetik cerrahı kocanın avukatı kanalıyla verdiği yanıt mahkemeyi yeni bir aşamaya getirdi..

Kocanın avukatı, “Müvekkilimi cinsel olarak cezalandıran eşin zina suçlaması tamamen gerçekdışıdır” iddiasında bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde 900 bin lira tazminat istemiyle 15 yıllık eşine boşanma davası açan iki çocuk annesi dermatolog D.D.’nin iddialarına göre, estetik cerrahi uzmanı kocası A.D., son yıllarda değişik bir psikoloji içine girdi.

Karısıyla aynı odada olmak istemeyen, aynı sofraya oturmayan koca, ruhen ilişkiden koptu. Koca, geçen yıl yurtdışına iş seyahatine çıkacağını, saç ekimi için iki kadın personelin de yanında olacağını söyledi. Ancak kadın, bu yurtdışı seyahatinden şüphelendi ve kocasının yurtdışındayken bir televizyon kanalında spor spikeri olan N.C. adlı kadınla yasak aşk yaşadığını, ikilinin sosyal medya üzerinden yazıştıklarını tespit etti.

‘ALDATILAN KADIN’ YIPRATTI

Dava dosyasına giren kadının iddialarına göre, sonunda yasak ilişkiyi itiraf eden koca, “N.C. sebep değil sonuç. Beni hayatım boyunca huzursuz, mutsuz ettin. Ben de gidip başkasını buldum” dedi.

Yine dosyaya göre bunun ardından koca sevgilisine ayrı bir ev de tuttu. “Aldatılan kadın” imajı nedeniyle çok yıprandığını ileri süren D.D., kocasına 800 bin lira tazminat, banka hesaplarına tedbir konulması, iki çocuk için ayrıca aylık 11 bin lira tedbir nafakası talebiyle boşanma davası açtı.

‘ARKADAŞININ KIZ KARDEŞİ’

Dava, kocanın avukatının bu iddialara yanıtıyla yeni bir aşamaya girdi.

Kocanın avukatı, davacı kadının müvekkiline baskıcı davrandığını, küçük bir çocuk gibi hesap sorduğunu, cinsel olarak cezalandırıp soğuk davrandığını ileri sürdü. Spor spikeri N.C.’nin de, kocanın bir erkek arkadaşının kız kardeşi olduğunu iddia eden avukat, kocanın aşırı kıskançlıklar nedeniyle ayrı ev arayışına girdiğini beyan etti ve açılan davanın reddini, tarafların boşanmasını ve 100 bin lira tazminatın D.D.’den tahsilini istedi.

Mahkeme diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. (Hürriyet)