Gündem
11 Mar 2021 11:19 Son Güncelleme: 11 Mar 2021 17:10

Spor medyasının duayen ismi hayatını kaybetti! Kalbine yenik düştü!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.

TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Uçar vefat etti. Tecrübeli gazeteci Nihat Uçar, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Nihat Uçar için TSYD Ankara Şubesi'nde bugün tören düzenlendi. Törene TSYD Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Doğru, yönetim kurulu üyeleri, Uçar'ın ailesi, meslektaşları ve spor camiasından isimler katıldı.

Hüseyin Doğru törende yaptığı konuşmada Nihat Uçar'ın zamansız hayata veda ettiğini belirterek "Nihat ağabeyimiz ile güzel projeleri hayata geçirdik. İleriye dönük yine hayallerimiz vardı. Bugün kelimelerin anlamsızlaştığı bir gün. Acımızı tarif etmek çok zor. Nihat ağabeyimizi güler yüzü ve hizmetleri ile her daim anarak yaşatacağız." ifadelerini kullandı.

Uçar'ın Karşıya Mezarlığı'ndaki camide kılınan cenaze namazına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop da katıldı. Cenaze namazının ardından Uçar'ın naaşı, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Evli ve iki çocuk babası Nihat Uçar, Anadolu Ajansından emekli olmuştu.