Televizyon
18 Mar 2017 15:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Spor kanalı S SPORT yayın hayatına başladı

Saran Group'un "premium" içerikli spor kanalı S Sport, 18 Mart Cumartesi günü yayın hayatına başladı.

Sporseverlerin D-Smart 78. kanal, Digiturk 87. kanal ve Turkcell TV+ 77. kanaldan ulaşabildikleri S Sport'ta ilk hafta Manchester City - Liverpool karşılaşmasının heyecanı yaşanacak. Sporseverler, bu karşılaşma başta olmak üzere Premier Lig'den canlı maç yayınlarını sadece S Sport farkıyla izleyebilecekler. S Sport'ta futbol maçlarının yanı sıra NBA, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi, League of Legends e-spor karşılaşmaları ve spor belgeselleri de yayınlanacak.

Türk spor izleyicisini sporun her dalından içeriklerle buluşturacak olan S Sport, dolu dolu bir yayın akışıyla yayın hayatına başladı. Sporseverler 18 Mart Cumartesi gününden itibaren özel programları ve dünyaca ünlü liglerden canlı maç yayınlarını S Sport ekranlarından izleyebilmenin keyfini yaşamaya başladılar.

İNGİLTERE PREMİER LİGİ SADECE S SPORT'TA

Sporseverler ayrıca Premier Lig'in tek yayıncısı olan S Sport'ta Manchester City - Liverpool karşılaşmasının heyecanını da yaşayacak.

Manchester City, City of Manchester Stadyumu'nda Liverpool'u 19 Mart Pazar günü 19.30'da başlayacak karşılaşmada ağırlayacak ve bu maç, S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hafta sonu ayrıca:

West Bromwich - Arsenal
Stoke City - Chelsea
Bournemouth - Swansea
Middlesbrough - Manchester United
Tottenham - Southampton karşılaşmaları da izleyicilerle buluşacak.

S Sport ekranlarında ilk olarak 17 Mart'ı 18 Mart'a bağlayan gece 01:00'den başlayarak UFC Dövüş Gecesi, NBA Inside Stuff programları, 02.30'dan itibaren de canlı yayınla Detroit Pistons - Toronto Raptors NBA karşılaşmaları yayınlandı.

NBA VE İNGİLTERE PREMİER LİG'E ÖZEL PROGRAMLAR

Sporseverler S Sport ekranlarında İngiltere Premier Lig ve NBA gibi dünyaca ünlü spor organizasyonlarının özel programlarını izleme keyfini de yaşayacak.

Premier Lig World Show, Premier Lig Preview, Premier Analiz, Premier Lig Nedbusters, NBA Action, NBA Inside Stuff ve NBA Günlüğü gibi dünya genelinde sporseverlerin beğeniyle takip ettikleri programlar, S Sport ekranlarında olacak.

LEAGUE OF LEGENDS KARŞILAŞMALARI DA S SPORT'TA

Spor yayıncılığına farklı bir vizyon getiren S Sport, son dönemin en önemli trendlerinden e-spor karşılaşmalarını da yayınlayacak. E-spor ekosisteminin en çok sevilen oyunu League of Legends'da (LoL) canlı maç yayınlarının yanı sıra haftanın karşılaşmaları her gün S Sport ekranlarında olacak.

İngiltere Premier Lig, NBA, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ve League of Legends karşılaşmalarıyla birlikte Formula 1 Grand Prix'leri, Rugby karşılaşmaları, FIS Snowboard, FIS Alpine, FIS Freestyle, Sumo Güreşi müsabakaları, Monster Jam gösterileri, Barcelona'nın kulüp kanalı BARCA TV yayınları, Ajax'ın kulüp kanalı AJAX TV yayınları, Pro Bull Riders gösterileri, dünyaca ünlü televizyon kanalı ESPN'in Allen Iverson ve Muhammed Ali gibi spor tarihini değiştiren isimlerle ilgili özel filmleri ve UFC Dövüş Gecesi maçları da S Sport'un heyecanla takip edilecek içerikleri arasında yer alacak.
Milli oyuncumuz Burak Yılmaz'ın da mücadele ettiği Çin Futbol Ligi'nden canlı maç yayınları S Sport ekranlarında olacak.

Ayrıca yayın dönemi içerisinde FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları, WTA Tenis Turnuvaları, ATP 500 Tenis Turnuvaları, World Super Bike (WSBK), SPN Winter ...Summer X Games, PGS Tour Golf Turnuvası ve World`s Strongest Man yarışmaları da S Sport'ta sporseverlerle buluşacak.

Yapılan açıklamada; sporseverlererin S Sport'u Digiturk'te Spor Extra paketi, D-Smart'ta Spor paketi, Turkcell TV +'ta Aile paketi kapsamında izleyebilecekleri bildirilirken, dünyaca ünlü spor organizasyonlarının izleyicilere sunulacağı ve spor sevgisinin daha geniş kitlelere ulaştırmaya yayın hayatı boyunca devam edeceği vurgulandı.