Gündem
23 Mar 2020 22:10 Son Güncelleme: 24 Mar 2020 10:01

Spor dünyası şokta! Fatih Terim koronavirüse yakalandı!

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim'in koronavirüse yakalandı. Deneyimli teknik adam bu haberi Twitter adresinden paylaştı.

Galatasaray'ın 66 yaşındaki Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı.

Terim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" açıklamasını yaptı.

FATİH ALTAYLI: "BEŞİKTAŞ MAÇINDA KAPMIŞ OLABİLİR"

Galatasaray Kongre Üyesi ve Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Terim'in seyircisiz oynanan Beşiktaş maçı sırasında virüsü kapmış olabileceğinin değerlendirildiğini söyledi. Altaylı, Habertürk TV canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Bunun vebali Türkiye Futbol Federasyonundadır" ifadelerini kullandı.  Altaylı Terim'in eşi Fulya Terim'in de ABD'de olduğunu ve Türkiye'ye geri dönmek için uğraştığını aktardı.

"HAFİF ÖKSÜRÜK VAR ATEŞİ YOK"

Prof. Dr. Dilek Arman da Haber Global canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Fatih Terim'in çok hafif bir öksürüğü var ateşi yok" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada ise “Biz omuz omuza verince neleri başarmadık ki! Seninleyiz hocam! Bir kez daha #BirlikteYeneceğiz!” ifadeleri kullanıldı.

15 MART'TA UYARMIŞTI

Fatih Terim, TFF'nin maçları ertelemeden seyircisiz oynanması kararı sonrasında çok sert eleştirilerde bulunarak, 15 Mart'ta, “İki hafta sonra milli takım arası var. O zamana kadar erteleseydiniz. O zamana kadar vakalar biterse, çarşamba-pazar oynardık. Benim çocuklarımın (futbolcular) canı neden önemli değil? Ben bunu Türk futbolu adına söylüyorum” demişti.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak da koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.