Gündem
12 Oca 2021 11:40 Son Güncelleme: 12 Oca 2021 17:18

Spor basınından bir çınar daha devrildi! Duayen foto muhabiri Kemal Adar hayatını kaybetti!

Geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle bir süredir Okmeydanı Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören duayen foto muhabiri Kemal Adar hayata veda etti.

Spor basınının bir çınarı daha aramızdan ayrıldı. Foto muhabirliğinin sembol isimlerinden Kemal Adar hayatını kaybetti.

Vefat haberini Fehmi Özgüler şu paylaşımla duyurdu:

“Güne üzüntülü haber ile başlıyorum. Kemal Adar’ın Hakkın Rahmetine kavuştuğunu öğrendim. Eski Tercüman Gazetesi’nin efsane fotomuhabiri Kemal Adar, geçtiğimiz günlerde beyine giden damarı tıkanmış ve Okmeydanı Hastesinde iki kez ameliyata alınmıştı. Yoğun bakımda yatan Kemal Adar, hastalığa fazla direnemedi. Kemal’im mekanın Cennet olsun. Yüce Rabbim, Adar ailesine ve sevenlerine acil şifalar ihsan eylesin.”

TGC'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu da Kemal Adar’ın ölümünün ardından bir mesaj yayınladı. Mesajda şu görüşler yer aldı:

“Değerli meslektaşımız Kemal Adar’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Adar’ın ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz.”

Kemal Adar’ın cenazesi 12 Ocak 2021 Salı günü ikindi namazının ardından Okmeydanı Sinanpaşa Camisi’nden alınarak Kulaksız Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

KEMAL ADAR KİMDİR?

1948 yılında İstanbul’da doğdu. Mesleğe 1973 yılında Tercüman Gazetesi’nde başladı. Daha sonra Fanatik Gazetesi’nde çalıştı. Yaptığı haberlerle aldığı çok sayıda ödül bulunuyor. Evli iki çocuk sahibiydi.