Televizyon
16 Kas 2011 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

SPİKERLER DERNEĞİ TELEVİZYON GAZETECİLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLATIYOR

Haber yüzlerinin tek çatı altında birleştiği Spikerler Derneği şimdi de geleceğin haber yüzlerini yetiştirmeye hazırlanıyor.

Fatih sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (FSMSEM)  ile işbirliği yapan Spikerler Derneği “Televizyon Gazeteciliği Eğitimleri” başlatıyor.

Son başvuru tarihi 30 Kasım olan Televizyon Gazeteciliği Eğitimi’ne ekranın başarılı yüzleri bu kez eğitmen sıfatıyla katılıyor.

NTV’nin kıdemli ismi Oğuz Haksever, TRT’den Defne Sarısoy, Habertürk televizyonundan Ece Üner, CNNTURK’ten Burak Törün, NTV Haber Müdür Mete Çubukçu, CNNTURK Haber Müdürü Rıdvan Akar, TV8’den Özge Özsağman ve Spikerler Derneği Genel Başkanı ve TVNET Ana Haber Sunucusu Veyis ATEŞ bu eğitimlerde tecrübelerini aktaracak bazı isimlerden.

Ekran hâkimiyeti, savaş muhabirliği, röportaj teknikleri, alan gazeteciliği, masa muhabirliği, ekran önü/arkası gibi konu başlıklarının yer aldığı eğitim sonunda katılımcılara Fatih sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Spikerler derneği tarafından sertifika verilecek.
Fatih sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin Topkapı’daki Yenikapı Mevlevihanesi Yerleşkesi’nde yapılacak olan seminer serisi 3 Aralık – 24 Aralık tarihleri arasında her Cumartesi 13.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıtlar Fatih sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin 0 212 582 90 70 (2021) nolu telefonundan alınacak.