Gündem
18 Eki 2020 09:41 Son Güncelleme: 18 Eki 2020 09:49

Spiker kızı duyurdu! Erman Kunter corona virüsüne yakalandı

Fransa'da Cholet ile Asvel arasında oynanan maçta corona virüsüne yakalandığı öğrenilen Norris Cole, corona virüsü testi pozitif çıktığı öğrenilmesine rağmen 40 saniye sahada kalmıştı. Bu skandal olayın ardından Cholet'i çalıştıran Erman Kunter'in corona virüsü testi pozitif çıktı.

Fransa LNB Pro A Basketbol Ligi ekiplerinden Cholet'nin başantrenörü Erman Kunter'in Covid-19 testi pozitif çıktı. Kızı Roksan Kunter, babasının testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

Geçtiğimiz günlerde Kunter'in takımının ASVEL'i ağırladığı maçta konuk ekibin ABD'li oyuncusu Norris Cole, Covid-19 testinin pozitif çıkmasına rağmen federasyon temsilcisinin talimatıyla ilk 5'te başlayarak 40 saniye boyunca parkede kalmıştı. 

“NASIL BU KADAR SORUMSUZ OLUNUR”

Bu skandal olayın ardından Cholet’i çalıştıran Erman Kunter’in corona virüsü testinin pozitif olduğu haberi geldi. Erman Kunter’in semptom göstermediği, durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

Erman Kunter’in kızı Roksan Kunter, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kötü haberi duyurdu. Roksan Kunter, paylaşımında “Geçen hafta Fransa liginde Cholet- Asvel maçında Asvel bile bile covid 19 testi pozitif çıkan Cole' u 40 saniye oynatmıştı. Bu sabah test olan babamın ve bir çok oyuncunun testi pozitif çıktı! Ne olacak şimdi! Çok üzgünüm, nasıl bu kadar sorumsuz olunur anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı.

Babasının sağlık durumu hakkında da bilgi veren Roksan Kunter “Babamın Fransa'da bu sabah yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı! Çok şükür şuan semptom göstermiyor, sağlığı yerinde” yazdı.