Gündem
04 Mayıs 2014 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Spiker ana haber bültenini düğününden canlı sundu!

Sivas'ta bir televizyon kanalında çalışan spiker ana haber bültenini düğününden canlı sundu.

Sivas'ta bir televizyon kanalında spikerolarak çalışan 28 yaşındaki Gülsevil Karakuş, düğününün yapıldığı salonda ana haber bültenini gelinlikle sundu.

Karakuş, yaklaşık 3 yıldır çalıştığı Kanal 58 Televizyonu'nun İstanbul bürosunda program yapımcısı olarak görev yapan Cemil Duymaz ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğünü, Alibaba Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Spiker Karakuş, Duymaz ve mesai arkadaşlarının organizesinde, ana haber bültenini düğün salonundan sundu.

İzleyicilerin karşısına bu akşam gelinlikle çıkan Karakuş, düğün sezonunun açılması, gelinlik ve ziynet eşyası fiyatlarıyla ilgili haber ile ekranda dilinin sürçmesine ilişkin anların yer aldığı "Karakuş'un yayın halleri" adlı haberi okudu.

Televizyonda çalışanların Karakuş ve Duymaz'a mutluluk dilekleriyle ilgili mesajların yer aldığı videonun gösterilmesinin ardından, çiftin nikahı canlı yayında kıyıldı. Çifti, bu mutlu gününde mesai arkadaşları ve diğer basın mensupları yalnız bırakmadı.

EN ÖNEMLİ KARARI İZLEYİCİ KARŞISINDA VERDİ

Kanal 58 Televizyonu'nda son kez ana haber bültenini sunduğunu ve hayatının en önemli kararını izleyicilerin karşısında verdiğini belirten Karakuş, her zaman yanında olan mesai arkadaşlarına teşekkür etti. İzleyicilere veda eden Karakuş'un, ana haber bültenini sunarken heyecanlı olduğu gözlendi.

Düğünde çifte, isimlerinin yazılı olduğu Sivasspor forması hediye edildi. Ana haber bülteni, nikahın kıyılmasının ardından, spiker Kuzey Sait Karabacak'ın sunumuyla devam etti.
Cemil Duymaz, nikah sonrası, basın mensuplarının elindeki mikrofonları alarak eşine duygularını sordu. Gülsevil Karakuş, düğün salonundan haber sunacak olmasını ilk başta şaka olarak algıladığını söyledi.

Duymaz ise mutluluklarını izleyicilerle paylaşmak istedikleri için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirtti.