SpaceX canlı yayında UFO şoku! Bir anda belirdi...

Dünyanın uzay çalışmaları konusunda en önemli girişimcilerinden biri olan Elon Musk, bildiği üzere Tesla ve SpaceX'in sahibi. Geçtiğimiz kasım ayında SpaceX'in yeni bir roketi daha uzaya fırlatıldı ve bu da birçok platformda canlı görüntülerle yayınlandı. Bu canlı yayını büyük bir dikkat ile izleyenler ise, roketin fırlatıldığı sırada hemen önünden bir UFO geçtiğini gördüler. İşte UFO'nun roketin çevresinde hareket ettiği o anlar.

SpaceX canlı yayında UFO şoku! Bir anda belirdi... - Sayfa 1

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk kuşkusuz ilginç projelere hayat veren yönü ile tüm dünyanın ilgisini çeken bir girişimci. Musk'ın yeni projelerinden biri olan Starlink için kargo roketinin gönderildiği sırada canlı yayında UFO gözlemi yapıldı.


115
SpaceX canlı yayında UFO şoku! Bir anda belirdi... - Sayfa 2

Starlink, uydular aracılığı ile yüksek internet hızı sağlamayı amaçlayan bir proje. Dünya'nın etrafına dizilecek uydular sayesinde internet hızını arttırmak ve erişimin kısıtlı olduğu bölgelerdeki sıkıntıyı ortadan kaldırmak amacıyla planlandı.


215
SpaceX canlı yayında UFO şoku! Bir anda belirdi... - Sayfa 3

Bu projenin uydularını yörüngeye taşımak için gönderilen SpaceX kargo roketi geçtiğimiz kasım ayında ateşlenirken, bu anlar da canlı yayınla tüm dünyaya aktarıldı. Canlı yayın sırasında çoğu kişinin göremediği bir detay ise şimdi ortaya çıktı ve yabancı forumlarda heyecanla konuşulmaya başlandı.


315
SpaceX canlı yayında UFO şoku! Bir anda belirdi... - Sayfa 4

Disclose Screen 'The Grimreefar' isimli YouTube kanalının ortaya çıkardığı yeni bilgiye göre SpaceX'in canlı yayını sırasında roket etrafında bir UFO görüldü.


415