Sözleşmesindeki skandal madde ortalığı karıştırdı! Galatasaray'ı 'İncitici' kontrat

Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Bafetimbi Gomis salı günü akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Fransız golcünün sözleşmesine dair ses getirecek iddia gündeme bomba gibi düştü.

Sözleşmesindeki skandal madde ortalığı karıştırdı! Galatasaray'ı 'İncitici' kontrat - Sayfa 1

Dün özel uçakla İstanbul'a gelen Gomis ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Fransız golcünün sözleşme detayları ortaya çıkarken skandal bir maddenin sözleşmede yer aldığı iddia edildi.

110
Sözleşmesindeki skandal madde ortalığı karıştırdı! Galatasaray'ı 'İncitici' kontrat - Sayfa 2

Galatasaray'ın daha önce anlaşma sağladığı Bafetimbi Gomis dün özel uçakla İstanbul'a geldi. Gomis, İstanbul'a gelirken sözleşmesinde yer aldığı iddia edilen bir madde de gündeme bomba gibi düştü.

210
Sözleşmesindeki skandal madde ortalığı karıştırdı! Galatasaray'ı 'İncitici' kontrat - Sayfa 3

SÖZLEŞMEDE 2 BONUS MADDESİ VAR
Galatasaray ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşma yapan ve yarım sezon için 650 bin Euro alacak olan Fransız golcünün 2 de bonus maddesi var.

310
Sözleşmesindeki skandal madde ortalığı karıştırdı! Galatasaray'ı 'İncitici' kontrat - Sayfa 4

OLAY İDDİA: G.SARAY KÜMEDE KALIRSA 250 BİN EURO ALACAK
Takvim'de yer alan habere göre Gomis, Galatasaray, Avrupa'da tur atlarsa 350 bin Euro alacak. Bunda garip bir durum yok. Ancak 2. bonus maddesi çok ses getirecek türden. İddiaya göre Galatasaray bu sezon kümede kalırsa Fransız yıldız 250 bin Euro daha bonus alacak.

410