Sözleri 'Hadise' yarattı: "Hayatımdaki erkeği..."

Gerek kariyeri gerek özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Hadise, bir YouTube programına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan ünlü şarkıcının "Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?" sorusuna verdiği cevap çok konuşuldu.

Sözleri 'Hadise' yarattı: "Hayatımdaki erkeği..." - Sayfa 1

Şarkıcı Hadise Açıkgöz, "PurpleHej" adlı YouTube kanalına konuk oldu. Ünlü isim, hem bilinmeyenlerini anlattı hem de özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.

119
Sözleri 'Hadise' yarattı: "Hayatımdaki erkeği..." - Sayfa 2

Ünlü şarkıcı, "Uzaktan Hadise'ye baksan ona nasıl bir tavsiye verirsin?" sorusuna da "Bir rahatlar mısın?' derdim. Her şeyi çok düşünüyorum, bazı konularda çok panik yapabiliyorum. Kendimi rahatlatmak isterdim" şeklinde yanıt verdi.

219
Sözleri 'Hadise' yarattı: "Hayatımdaki erkeği..." - Sayfa 3

"ÇOK SEVDİĞİM İNSAN PEK YOKTUR"

Bazen o stresi yönetemediğini ifade eden Hadise, "O zaman her şey üstüme geliyor. Kendimi rahatlatmak için kötü bir şeye yönelmedim. Bununla gurur duyuyuyorum. Bir şekilde yalnız kalarak ya da çok sevdiğim insanlarla vakit geçirerek bunun üstesinden geliyorum. Ki çok sevdiğim insan da pek yoktur" dedi.

319
Sözleri 'Hadise' yarattı: "Hayatımdaki erkeği..." - Sayfa 4

SEVMEDİĞİ ÜÇ HUYUNU AÇIKLADI

Kendisinde sevmediği üç şeyi sayan Hadise, "Bavulumu hep son dakika yapıyorum. Bundan nefret ediyorum. Panik yapıyorum çok çabuk. Son olarak da yapacağım ödemeleri ikinci bir hatırlatma gelene kadar geciktiriyorum. Ama artık o huyum değişti" ifadelerini kullandı.

419