Gündem
07 Şub 2012 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

SÖZCÜ'DEN ÖLDÜRÜLEN SAVCIYLA İLGİLİ ŞOK İDDİA!

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde silahlı saldırıya uğrayan savcı için Sözcü gazetesi şok bir iddiayı ortaya attı

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde pazar günü silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu sabah yaşamını yitirdi. Savcının vurulmasıyla ilgili Sözcü gazetesi şok bir iddia ortaya attı...

Görev yaptığı Doğubeyazıt İlçesi’nde pazar günü öğle saatlerinde bir şarküteriden alışveriş yaptıktan sonra otomobiline doğru giderken silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak bu sabah vefat etti.

SALDIRGANI ÖZEL EKİP ARIYOR

Saldırıyı gerçekleştiren, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen ve gasp suçundan sabıkalı kişinin yakalanması için polis ve jandarma özel ekip oluşturdu. Doğubayazıt’a komşu Taşlıçay İlçesi’nde olayla ilgili oldukları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişinin de sorgusu sürüyor.

ŞOK İDDİA

Öte yandan Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, 3 kurşunla vurulan Savcı Kılıç’ın siyasilerin de karıştığı söylenen önemli bir kaçakçılık olayının üstünde olduğu iddia edildi. Sözcü Gazetesinden Saygı Öztürk’ün dile getirdiği iddiaya göre Doğubeyazıt Cumhuriyet savcısı Hakan Kılıç önemli bir kaçakçılık olayının üzerine gidiyordu. Bu olayın içinde bazı siyasilerin de olduğu öne sürülüyordu. Yani tetikçilerin arkasında önemli bazı güçlerin olduğunu iddia etti.