Polemik & Kulis
04 Şub 2023 13:40 Son Güncelleme: 04 Şub 2023 16:32

Sözcü TV'den flaş transfer! Hangi ekran yüzü kadroya katıldı?

15 Mart'ta yayın hayatına başlamak için gün sayan Sözcü TV'nin kadrosuna geçtiğimiz günlerde görev yaptığı kanaldan ayrılan deneyimli ekran yüzü dahil oldu.

RTÜK’ten lisansını alan Sözcü TV, yayın hayatına başlamaya hazırlanırken transferlere de hız verdi.
Genel müdürlük koltuğuna usta gazeteci Yılmaz Özdil’in oturduğu Sözcü TV'nin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Flash Haber TV'den ayrılan başarılı televizyoncu Tuba Emlek katıldı.
Emlek, 15 Mart'ta yayın hayatına adım atacak olan Sözcü TV'de görev alacak.

TUBA EMLEK KİMDİR?

Tuba Emlek, gazeteci, yazar, program yapımcısı ve sunucusu olarak televizyon dünyasında yer almıştır. Bir dönem Yurt Gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Emlek, aynı zamanda Halk TV'de program yapımcısı ve sunucusu olarak çalışmalarını sürdürmüştür. Uzun yıllar Halk TV'de sunuculuğunun yanısıra Genel Koordinatörlük ve İstanbul Temsilcisi olarak yer alan Emlek, Ocak 2020'de Tele 1'e transfer oldu.Tuba Emlek daha sonra TELE 1'de "Mercek" adlı programı sunmuş ve ardından kanaldan ayrılarak Flash Haber TV'ye katılmıştır.

Tuba Emlek'in özgün içeriği ve farklı konularda kaleme aldığı bugüne dek yayınlanmış Kahraman Kadınlar, Korkma, İz Bırakanlar, Cumhuriyet Yolunda İz Bırakanlar, Şiir Adam, Çağdaş Cumhuriyet Kadını ve Yeniden İstanbul isimli yedi kitabı bulunmakta.