Polemik & Kulis
04 Şub 2023 15:24 Son Güncelleme: 04 Şub 2023 15:36

Sözcü TV’den art arda transfer haberleri! Üç isim daha kadroya dahil oldu…

RTÜK’ten lisansını alan Sözcü TV, yayın hayatına başlamaya hazırlanırken transferlere de hız verdi. Üç isim daha kanalın kadrosuna dahil oldu.

Genel müdürlük koltuğuna usta gazeteci Yılmaz Özdil’in oturduğu Sözcü TV, 15 Mart’ta yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Yayın hayatına günler kalan Sözcü TV, transferlere hız verirken son olarak üç isim daha kanalın kadrosuna dahil oldu.

Hüseyin Tahmaz, Şef Editör Yardımcısı olarak Sözcü TV’de göreve başladı. Tahmaz, transfer haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: “Sözcü Televizyonu'nda başlayayazdim. Rabbim affetsin…’

HÜSEYİN TAHMAZ KİMDİR?

Meslek hayatına 1999’da Kanal 6’da stajyer olarak başlayan Hüseyin Tahmaz sırasıyla Nokta Dergisi, Tempo’da çalıştıktan sonra 2008’de televizyonculuğa geçerek CNNTÜRK’te çalışmaya başladı. Televizyonun el değiştirmesinin ardından 2019’da kanaldan ayrılan Tahmaz son 3 yıldır İBB kuruluşu İETT’nin Basın Danışmanlığı görevini yürütüyordu.

MUHABİR TRANSFERİ

Transferlere durmayan Sözcü TV, Ayça Özkan’ı da kadroya dahil etti. Kanalda muhabirlik görevini üstlenecek olan Özkan, transfer haberini kanalın Haber Müdürü Burak Ersemiz ile birlikte çektirdiği fotoğrafın altına düştüğü “Daha çoook öğreneceğiz…” notla duyurdu.

AYÇA ÖZKAN KİMDİR?

1989 Çanakkale’de dünyaya gelen Ayça Özkan, mesleğe memleketinde yerel basında 5 yıl muhabirlik yaparak başladı. Genç haberci çocukluk hayalini gerçekleştirmek için 2011’de İstanbul’a geldi. Sırasıyla, Habertürk TV, 24 TV, TGRT Haber ve Olay TV gibi haber kanallarının haber merkezlerinde görev yaptı.

MUHABİR-SUNUCU TRANSFERİ

Sözcü TV’nin üçüncü kadroya kattığı isim ise Ceylin Çağatay oldu. Muhabir ve sunucu, 15 Mart’ta yayın hayatına başlayacak kanalın kadrosuna geçiş yaptı.

CEYLİN ÇAĞATAY KİMDİR?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Ceylin Çağatay, mesleğe Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Birimi’nde editör olarak başladı. Ege Haber, tv100 ve Kampana News’te görev alan isim, kariyerine Sözcü TV’de devam edecek.