Televizyon
07 Haz 2023 15:35 Son Güncelleme: 07 Haz 2023 15:40

Sözcü Televizyonu'na önemli transfer! Hangi programı sunacak?

1 Mart 2023 tarihinde ulusal yayın hayatına başlayan ve kısa sürede en çok izlenen haber kanalları arasında ilk üçe yerleşen Sözcü Televizyonu’nda yeni bir program başlıyor.

Yüksek teknoloji ve özellikle siber güvenlik konularında ekranların en bilindik ve en tercih edilen yüzlerinden Osman Demircan artık Sözcü Televizyonunda.

Demircan konseptini bozmadan erişilebilen, anlaşılabilen yüksek teknoloji ve siber güvenlik içerikli “Osman Demircan ile Sistem Odası” isminde program ile Sözcü Televizyonu ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Birbirinden ilginç konuların ve insana dokunan konularla konukların da olacağı bu program her cumartesi Sözcü Televizyonu ekranlarında olacak.

Osman Demircan Kimdir?

1978 doğumlu olan Demircan 2001 yılında Ege Üniveristesi’ nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası birçok kurumda danışmanlık, siber güvenlik ve sistem yönetimi görevlerinde yer aldı. 2014 yılında kendi şirketini kuran Demircan yüksek teknoloji ve siber güvenlik konularında profesyonel segmentte hizmetler vermeye devam ediyor. Ulusal kanalların tamamında 900 den fazla canlı yayın, makale ve haber çalışmasının içerisinde bulundu. Herkes için teknoloji bakış açısına inanan Osman Demircan ulusal ve toplumsal siber güvenlik farkındalığının oluşturulması konusunda büyük katkıda bulunmuştur. Kendi teknoloji programını Olay Tv’de hazırlayıp sunan Demircan, teknoloji konusunda ilk akla gelen isimlerden biri.