Polemik & Kulis
20 Eyl 2020 12:32 Son Güncelleme: 20 Eyl 2020 12:42

Sözcü gazetesinden sürpriz ayrılık! Deneyimli ismin yeni adresi neresi oldu?

Sözcü Gazetesi'nde görev yapan deneyimli isim ayrılık kararı aldı.

Ekonomi ve otomotiv gazeteciliğinin deneyimli ismi Emre Özpeynirci, Sözcü Gazetesi ile yollarını ayırdı.

Özpeynirci’nin ekim ayında yepyeni bir televizyon ve radyo programına başlayacağı öğrenildi.

OTOYAŞAM DEVAM EDECEK

Emre Özpeynirci, bundan böyle televizyon, radyo ve dijital yayınlara ağırlık vereceğini, 17 yıldır aralıksız yayınlanan Otoyaşam sayfasının ise her pazartesi dijital olarak yayımlanan Gazete Pencere’de devam edeceğini açıkladı.

Best FM’de radyo programının başlayacağını, televizyon programı için ise çok önemli bir kanalla anlaşmak üzere olduğunu söyleyen Özpeynirci, ayrıca uzun süredir kendisinden beklenen ‘Youtube’ projesi için de hazırlıklara başladığını aktardı.

EMRE ÖZPEYNİRCİ KİMDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü mezunu olan Emre Özpeynirci, 25 yıl çalıştığı Hürriyet Gazetesi'nden 2019 yılı sonunda ayrılarak 2020 başında Sözcü Gazetesi’ne geçti. Hürriyet’e ekonomi gece sorumlusu olarak başlayan, sonra sırasıyla muhabirlik, editörlük ve son olarak ekonomi şefliği yapan Özpeynirci aynı zamanda 16 yıl gazetenin otomotiv editörü olarak da görev yaptı.

Emre Özpeynirci, Sözcü Gazetesi’nde ise otomotiv editörü ve yazar olarak görev aldı.

2001 yılında Reuters tarafından Türkiye'de gelecek vadeden ekonomi gazetecisi olarak seçilen ve İngiltere'de ekonomi gazeteciliği üzerine eğitim ve sertifika alan Emre Özpeynirci, evli ve bir çocuk babası…