Gündem
24 Kas 2010 18:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK'TEN ÖĞRETMENLERE HOŞ SÜRPRİZ!

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir etkinliğe katılan Beyaz'dan öğretmenlere hoş sürpriz

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü birbirinden farklı aktivitelerle kutlayan Okyanus Koleji öğretmenlerini bu yılki Öğretmenler Günü'nde büyük bir sürpriz bekliyordu.

Okyanus Koleji Öğretmenler Günü kutlaması, yetenekli eğitimcilerden oluşan orkestra ve solistle başladı, sevdikleri şarkılarla eğlenceli vakit geçiren öğretmenler, sonrasında yine meslektaşlarının hazırladığı modern dans ve halk oyunları gösterilerini izlediler. Son dakikaya kadar program sunucuları dahi gecenin sonunda sahneye kimin çıkacağını bilinmiyorlardı. Bir anda karşılarında Beyazıt Öztürk'ü gören öğretmenler, ünlü şovmeni dakikalarca ayakta alkışladılar.

DAKİKALARCA ALKIŞLADILAR
Kolej öğretmenleri ile, bu özel günde sahnede kimi görmek istedikleri ile ilgili röportaj yapılmıştı. Eğitimciler Kenan Doğulu, Sezen Aksu, Candan Erçetin gibi birçok farklı sanatçının adını telaffuz etmiş ama kimse Beyazıt Öztürk'ten bahsetmemişti. Bu konuyu diline dolayan ünlü şovmen, "Hem beni istememişsiniz hem de dakikalardır alkışlıyorsunuz" diyerek daha sahneye çıkar çıkmaz öğretmenleri kahkahaya boğdu. Sonrasında müzik öğretmeniyle türküler söyleyen, öğretmenlere hediye etmek üzere sahnede tuval üzerine resim çizen Beyazıt Öztürk kurum çalışanlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

YETENEĞİNİ SERGİLEDİ
Gecenin finalinde ise ünlü şovmenin konuğu, Okyanus Koleji Üstün Zekalılar Okulu'ndan 8 yaşındaki Efe idi. Beyaz, Efe'ye, "Sen müthiş bir zekâya sahipsin, muhteşem projelerini benimle paylaştın şimdi de sen benden bir şey iste" dedi. Sanatçıdan tek isteğinin iyilik ve dürüstlük olduğunu söyleyen öğrencinin bu sözleri karşısında Efe'yi herkes ayakta alkışladı. Üstün zekalılar okulu öğretmeni Nuray Kuşçu'nun da Beyaz'a bir sürprizi vardı. Nuray öğretmen ünlü sanatçı için tuvaller hazırlayıp, kendisini zeka ve yetenek testine tabii tuttu. Beyazıt Öztürk yeteneğini bir kez de akademisyenler önünde kanıtlarken bol bol döktü. Gece, Beyaz'a bir plaket verilmesiyle son buldu.