Televizyon
11 Oca 2021 17:33 Son Güncelleme: 11 Oca 2021 17:40

Sosyetik güzel, TV programıyla yardıma koşacak!

Cemiyet hayatının sevilen ismi sosyetik güzel Sinem Nefesoğlu, yapacağı TV programıyla ihtiyaç sahiplerine nefes olacak.

Cemiyet hayatının tanınan siması Bizim Çocuklarımız Derneği Başkanı iş insanı Sinem Nefesoğlu, TV programı hazırlıklarına başladı. Sunuculuğunu da üstleneceği yeni programıyla ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için kilometrelerce yol yapacak.

"Sinem’e Mektup" adlı programda Sinem Nefesoğlu, kendisine mektup yazan yardıma muhtaç ailelere yardım etmek için yollara düşecek.

İhtiyaç olan lokasyonlara anaokulları açan, çalışan annelere nefes olan Bizim Çocuklarımız Derneği kurucu başkanı Nefesoğlu’nu bu sosyal projede, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından dostları yalnız bırakmayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sinem Nefesoğlu, kısa süre sonra Türkiye’nin en büyük kanalında ekrana gelecek olan programın önceliğinin çocuk ve anne olacağını söyledi.

Bu programın heyecanıyla, diğer TV projelerini rafa kaldırdığını söyleyen Sinem Nefesoğlu, Sinem’e Mektup adlı sosyal yardım programının çalışmalarına başlandığını, yayına hazır olduğu noktada kanal  adını açıklayacağını belirtti.