Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın gizemli sevgilisi ifşa oldu! Samimi pozları gündem olmuştu…

Yazın gelmesiyle birlikte soluğu Yunanistan'da alan, ülke ülke gezen, bir dönem adına güzellik ürünleri çıkaran, bronzlaşma konusunda ustalaşmış bir isim olan Eda Taşpınar bir süredir ismini sır gibi sakladığı sevgilisiyle aşk yaşıyor. Sevgilisiyle olan samimi pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan sosyetik güzelin aşk yaşadığı sevgilisi ortaya çıktı…

Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın gizemli sevgilisi ifşa oldu! Samimi pozları gündem olmuştu… - Sayfa 1

Bir dönem adına güzellik ürünleri çıkaran, yazı Yunanistan'da açan, bronzlaşma konusunda ustalaşan Eda Taşpınar bir süredir ismini sır gibi sakladığı sevgilisiyle aşk yaşıyor.

126
Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın gizemli sevgilisi ifşa oldu! Samimi pozları gündem olmuştu… - Sayfa 2

Sevgilisiyle olan samimi pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan sosyetik güzelin aşk yaşadığı sevgilisi ortaya çıktı.

226
Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın gizemli sevgilisi ifşa oldu! Samimi pozları gündem olmuştu… - Sayfa 3

Eda Taşpınar, sevgilisiyle olan samimi pozlarını sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Eda Taşpınar’ın ismini sır gibi sakladığı sevgilisinin kimliği ortaya çıktı.

326
Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın gizemli sevgilisi ifşa oldu! Samimi pozları gündem olmuştu… - Sayfa 4

MİNİ BİKİNİSİYLE TAKİPÇİLERİNİN KARŞISINA ÇIKMIŞTI

Sosyal medya sayfasından paylaştığı iddialı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Eda Taşpınar, geçtiğimiz gün mini bikinisiyle takipçilerinin karşısına çıkmıştı.

426