Magazin
13 Ağu 2013 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

SOSYAL MEDYADA ŞORT ÇILGINLIĞI; #DİRENŞORT

Meral Tamer'in şortlu kadınlardan duyduğu rahatsızlıkla ilgili kaleme aldığı yazı, sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Milliyet yazarı Meral Tamer'in şortlu kadınlardan duyduğu rahatsızlıkla ilgili kaleme aldığı yazı, sosyal medyaya bomba gibi düştü.

#direnşort Twitter'da en çok yorum yapılan gündem maddelerinden biri haline gelirken, sosyal medya kullanıcıları çok ilginç fotoğraflar ve yorumlar paylaştı.

Twitter mesajlarından bazıları:

Rahşan Gülşan: Arkadaşlar gönül isterdi ki şortlu fotoğraf cektirip #dirensort hashtagina destek vereyim. Ama malumunuz tesis yok :)

Pucca: Yeter ya! Giyme, gezme, gitme, konuşma, çalışma. Çünkü erkeklerin hormonları kımıl kımıl. Kadınını ezeceğine erkeğine çare bul #dirensort

Ece Erken: Şortumu giyer çıkarım:-) #direnşort

Nazlı Cann: #dirensort kızlarınıza şort giymemeyi değil oğullarınıza tecavüz etmemeyi öğretin!

Can Balkaç: Şort giyen bir kız görünce istemsizce dönüp bakan erkeğin durumuna "şortlu refleks" denir. Eğitim şort. #dirensort"

emreunalkoksal: Engelli kıza bile tecavüz ediliyorken, şort giyilmesini yasaklayarak mı durduracaksınız tecavüzleri? #dirensort

Elif Durdu: Kahrolsun kızlı erkekli şort giyen baĞzı dış mihraklar!!! #dirensort

Gökçen Karaca: Biz kısalan pantolonları şorta dönüştüren anneler tarafindan büyütüldük Meral'ciğim. Kim takar senin rahatsızlığını. #dirensort

Serap Ateş: Vallahi bıktım her gün yeni bir diren mesajından. #dirensort, direnhamile, direnot, direnbok... İnsanımız ne meraklıymış direnmeye!