Gündem
05 Haz 2022 17:41 Son Güncelleme: 06 Haz 2022 08:53

Sosyal medyada Mustafa Sarıgül-Ümit Özdağ kavgası! "Ayçiçek yağı tokatlamaya devam edin"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün "Konuşmalarını biraz romantik buluyoruz” sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan “TikTok için çok ciddi pozlarda ayçiçek yağı tokatlamaya devam edin” yanıtı geldi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül katıldığı bir televizyon programında sığınmacı politikasıyla gündemde olan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında konuştu.

Mustafa Sarıgül  Ümit Özdağ'ın sığınmacı politikalarıyla ilgili “Konuşmalarını biraz romantik buluyoruz. İktidara geldim hemen göndereceğim mantığını doğru bulmayız o insanlar kargo paketi değil. Kolay kolay gitmezler ama gitmeleri gerekir. Bunun en doğrusu AB ülkelerini mültecileri eşit olarak alması" ifadelerini kullandı. 

Mustafa Sarıgül’ün açıklamalarına Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 

Sevgili Sarıgül, TikTok için çok ciddi pozlarda ayçiçek yağı tokatlamaya devam edin lütfen” diyen Özdağ şunları söyledi: 

“Milli güvenlik konuları Şişli’de imar izni vermeye benzemez. Ben o işlerden anlamam. Siz benim bildiklerimi bilmezsiniz. İyi çalışmalar dilerim.”