Sosyal medya fenomeni sokak ortasında cinsel saldırıya uğradı! "Üzerime spermlerini boşalttı"

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Nina Tobal, sosyal medyadan yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirdi. 20 yaşındaki fenomen isim kalabalık yolda yürürken sokak ortasında cinsel saldırıya uğradığını dile getirdi. Tanımadığı bir adamın bir anda yanına gelerek sokakta cinsel organını çıkarttığını ve pantolonunun üzerine spermlerini boşalttığını dile getiren fenomenin açıklamaları gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni sokak ortasında cinsel saldırıya uğradı! "Üzerime spermlerini boşalttı" - Sayfa 1

Brezilya’da yaşayan 20 yaşındaki sosyal medya fenomeni Nina Tobal, Joinville bölgesinde ana yolda yürürken güpegündüz saldırıya uğradığını söyledi. 

112
Sosyal medya fenomeni sokak ortasında cinsel saldırıya uğradı! "Üzerime spermlerini boşalttı" - Sayfa 2

72 bin sosyal medya takipçisi bulunan genç kadın, saldırganın kendisini kollarından tutarak ormanlık bir alana doğru ittiğini ve spermlerini pantolonuna boşalttığını söyledi. 

212
Sosyal medya fenomeni sokak ortasında cinsel saldırıya uğradı! "Üzerime spermlerini boşalttı" - Sayfa 3

Kendisini şimdiye kadar en kirli hissettiği an olarak paylaştığı olayda saldırganın maddi olarak hiçbir şey çalmadığını ancak bu durumun kendisinde bir travmaya neden olduğunu sözlerine ekledi.

312
Sosyal medya fenomeni sokak ortasında cinsel saldırıya uğradı! "Üzerime spermlerini boşalttı" - Sayfa 4

KADINLARI UYARMAK İÇİN PAYLAŞTI

Brezilya medyası UOL News’e kadınları uyarmak için yaşadığı olayın detaylarından söz eden Nina Tobal, “Gün ışığında, Joinville'in en işlek caddelerinden birinde saldırıya uğradım. Bir adam tarafından takip edildim ve durduruldum. Koluma girdi, bunun bir soygun olduğunu söyledi ve arkamdan agresif bir şekilde beni ormanlık alana doğru itti. 

412