Gündem
04 Kas 2022 19:55 Son Güncelleme: 04 Kas 2022 22:29

Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak'a trafikte saldırı! "Yaşadığım en kötü an"

Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunan ve paylaştığı videolarla tanınan sosyal medya fenomeni Nilay Toprak, hesabından trafikte uğradığı saldırının görüntülerini paylaştı.

Sosyal medyanın tanınan isimlerinden olan ve Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan fenomen Nilay Toprak, sosyal medya hesabından paylaştığı son video ile adeta şok etkisi yarattı. Paylaştığı keyifli videolarla tanınan ünlü fenomen bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Hayatımda tek başıma yaşadığım en kötü an." ifadelerini kullandı. Nilay Toprak'ın yayınladığı görüntülerde, trafikte uğradığı saldırı yer alıyor.

OTOMOBİLİNİ YUMRUKLAYARAK TEKMELEDİLER

Bakırköy İncirli Caddesi'nde akşam saatlerinde iddiaya göre, iki ayrı motosikletteki 4 kişi ile Nilay Toprak arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. 4 saldırgan Nilay Toprak'ın otomobilini yumruklayarak, tekmeledi. Otomobilin ön camı kırılırken, Toprak saldırı anlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerde Toprak, saldırıya uğradığını ve saldırganlardan şikayetçi olmak için polise gideceğini dile getirdi.