Sosyal medya bunu konuşuyor: Rihanna bebeğinin babasını, yakın arkadaşıyla bastı

Barbadoslu müzisyen ve girişimci Rihanna ile bebeğinin babası ASAP Rocky'nin ayrılık iddiaları gündem oldu... Birkaç ay önce hamile olduğunu duyuran ve sanat dünyasının "örnek çifti" olarak gösterilen Rihanna ve ASAP Rocky'nin arasını bozan kişinin ise Rihanna'nın yakın bir arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya bunu konuşuyor: Rihanna bebeğinin babasını, yakın arkadaşıyla bastı - Sayfa 1

Bir süre önce hamile olduğunu duyuran ve müzik kariyerinin yanı sıra moda sektöründe yaptığı girişimlerle de tanınan Barbadoslu yıldız Rihanna ile rapçi erkek arkadaşı ASAP Rocky’nin ayrıldığı iddia edildi…

110
Sosyal medya bunu konuşuyor: Rihanna bebeğinin babasını, yakın arkadaşıyla bastı - Sayfa 2

İlk olarak Interview isimli derginin ortaya attığı iddiaya göre ASAP Rocky, Rihanna’nın da adeta elinden tutarak destek verdiği Amina Muaddi isimli tasarımcı ve modacı ile birlikte oldu. Bu ilişkinin ayyuka çıkmasıyla birlikte Rihanna’nın bebeğinin babası ile ayrılma kararı aldığı öne sürüldü.

210
Sosyal medya bunu konuşuyor: Rihanna bebeğinin babasını, yakın arkadaşıyla bastı - Sayfa 3

Muaddi’nin Rihanna’ya ait olan Fenty’nin tasarımcılarından biri olduğu da belirtildi. Moda dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Muaddi’nin Rihanna için özel ayakkabılar tasarladığı da belirtildi. Öte yandan Muaddi’nin aynı zamanda ASAP Rocky ile birlikte de ayakkabı tasarladığı öğrenildi.

310
Sosyal medya bunu konuşuyor: Rihanna bebeğinin babasını, yakın arkadaşıyla bastı - Sayfa 4

Rihanna ile ASAP Rocky en son 6 Nisan’da birlikte görüntülenmişti.

410