Televizyon
27 Kas 2023 19:28 Son Güncelleme: 27 Kas 2023 19:33

Sorunun değeri tam 100 bin TL! 'Çok kolay' diyen herkes yanıldı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Milyoner’de son bölümüne Tahir Akay adındaki yarışmacıya yöneltilen 100 bin liralık KPSS sorusu damga vurdu.

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında "ÖSYM tarafından düzenlenen ve kısaltması "KPSS" olan sınavın tam adı nedir?" sorusu yöneltildi. Çift joker hakkını kullanan yarışmacı, ikinci hakkında doğru cevabı verdi. Hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri ters köşe yapan soru için "Doğru bildiğim yanlış çıktı" yorumları yapıldı.

HERKES "ÇOK KOLAY SORU" DEDİ

Başarılı bir yarışma çıkartan Akay'a "ÖSYM tarafından düzenlenen ve kısaltması KPSS olan sınavın tam adı nedir?" sorusu yöneltildi. Şıklara bakınca herkes "Çok kolay soru" yorumunu yaptı.

A) Kamu Personel Seçme Sınavı

B) Kamuya Personel Seçme Sınavı

C) Kamuda Personel Seçme Sınavı

D) Kamu Personeli Seçme Sınavı

ÇİFT JOKER HAKKINI KULLANDI

Ancak yarışmacı temkinli davranarak çift cevap joker hakkını kullandı ve ilk olarak D şıkkını seçti. Cevap yanlış olunca yarışmacı, ikinci hakkında A şıkkını seçerek bir sonraki soruya geçti.

"DOĞRU BİLDİĞİM YANLIŞ ÇIKTI"

Sosyal medyada da gündem olan soru için birçok y o rum yapıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı soru için "Sanki biliyormuşum ama bilmiyormuşum da", "Çok kolay sorular çıkıyor derken gelen soru", "Şimdi biz hangi sınava giriyoruz?", "Doğru bildiğim yanlış çıktı" gibi yorumlarda bulundu.