Gündem
18 Eyl 2016 14:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:32

Şort giyen kadını döven saldırgan serbest bırakıldı

stanbul Maslak'ta bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu (35) ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Çakıroğlu çıkışta tuhaf sözler sarfetti: "Arkadaşlar herşey kontrol altında.. Sıkıntı yok gerekli izahatları yapacağım.. Vandalların saldırısına uğradım.. 20 tane solcu terörist bana saldırdı.. Her şey islam hukukuna göre oldu..".

Maslak'ta 2 gün önce hemşirelik yapan Ayşe Terzi, çalıştığı hastaneden çıkıp evine giderken bindiği otobüste, kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimlik ve adresini belirledi. Ardından dün akşam saatlerinde Üsküdar'da düzenledikleri operasyonda Abdullah Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şizofren hastası olduğu ileri sürülen Abdullah Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Abdullah Çakıroğlu adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.