Reyting
10 Mayıs 2011 18:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:20

SONUÇLAR BELLİ OLDU! BU HAFTANIN SOSYAL MEDYA BİRİNCİSİ KİM?

İşte Sosyal Medya Ajansı The Netfork'un 02 – 08 Mayıs haftası sosyal medya takibi sonuçları...

Survivor’ı liderlik koltuğundan 6 haftadır kaldırmayan sosyal medyada toplam değinme sayısı ile Disko Kralı ikinci olurken, Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizileri ilk 5’te yer aldı. 

Sosyal medya ajansı The Netfork, televizyon programlarının bu haftaki sosyal medya reyting sonuçlarını açıkladı. Sosyal paylaşım sitelerinde toplam 68.679 değinmenin tespit edildiği medya takibinde Survivor sosyal medyanın gündeminden düşmeyerek bu hafta da birinciliğini korumayı başardı. 

Acun Ilıcalı’nın reyting hedefleri için Pascal Nouma ile Nihat Doğan arasındaki tartışmayı ve Pascal Nouma’nın elenmesini özellikle kurguladığı yönünde değinmelerin yer aldığı sosyal medyada Pascal’ın elenmesini haksız bulanlar oldu.

Disko Kralı ve Muhabbet Kralı programlarının toplam değinmede ikinci ve üçüncülüğü aldığı sosyal medya reyting sonuçlarında Muhteşem Yüzyıl’ın yayınlanan son bölümünde mantık hataları olduğuna değinildi. Listeye dördüncü olarak giren dizinin tarihsel akışı içinde zaman aşımı süresi çok olmadığı halde, şehzadelerin hızla büyüyüp serpilmelerinin mantığa uymadığı yolunda değinmeler oldu.

Sosyal medyanın bu hafta toplam değinmede beşinci sıraya yerleştirdiği Öyle Bir Geçer Zaman Ki de, Cemile’nin hamileliği şaşkınlık yarattı. Ayrıca internete kim tarafından sızdırıldığı belli olmayan senaryo duraklarının doğru çıkmaya başlaması izleyiciler arasında üzüntüyle karşılandı.