Gündem
11 Şub 2015 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

"Sonsuz Bir Aşk" filminden kötü haber!

"Sonsuz Bir Aşk" filminin vizyon tarihi teknik bir aksaklıktan dolayı ertelendi.

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin, Ferhat Gündoğdu, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan, Ayfer Dönmez’in paylaştığı Sonsuz Bir Aşk filminin vizyon tarihi teknik bir aksaklıktan dolayı ertelendi. Galası, 9 Şubat Pazartesi günü Tim Maslak Show Center’da yapılan film, 10 Nisan 2015 tarihinde vizyona girecekti.

Filmin Yapım Şirketi Dama Medya yaptığı açıklamada, teknik bir aksaklık nedeniyle vizyon tarihinin ertelendiğini ve tüm sinemaseverlerden özür dilediklerini kaydetti.

Sonsuz Bir Aşk’ın galası, 9 Şubat Pazartesi günü yapılmış, film davetliler tarafından büyük beğeni toplayarak ayakta alkışlanmıştı.

Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu, yapımcılığını Ferhat Eşsiz, Ümit Gündoğdu’nun üstlendiği filmin senaryosunu Can Sinan kaleme aldı. Sonsuz Bir Aşk’ta İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin, Ferhat Gündoğdu, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan, Ayfer Dönmez, Turan Özdemir, Metin Keçeci, Süleyman Turan, Serkan Şentürk, Bekir Öztürk ve Jale Aylanç rol aldı. 

Kanser hastası iki arkadaşın yol hikayesini Beyazperdeye taşıyan film, sıcak, samimi diyalogları, dostluk, aşk üzerine unutulmaz sahneleri, toplumun kanayan yaralarına göndermeler yapan öyküsüyle dikkat çekecek. Sonsuz Bir Aşk’ta bir yudumluk hayatı doya doya yaşamaya çalışan kanser hastası Volkan ve Serhan’a yol arkadaşlığı yapıyoruz... Bu kez onlara Özlem Tekin de eşlik ediyor...