Songül Öden davasından vazgeçmedi!

Songül Öden’in yurt dışına satılan bir dizinin ücretini alamadığı gerekçesiyle açtığı dava arabuluculuk şartına takılınca reddedildi. Songül Öden pes etmedi ve harekete geçti.

Songül Öden davasından vazgeçmedi! - Sayfa 1

Oyuncu Songül Öden’in yurt dışına satılan bir dizinin ücretini alamadığı gerekçesiyle açtığı dava arabuluculuk şartına takılınca reddedildi. Öden pes etmedi, yargılamanın devamı için harekete geçti. Tekrar görülen davada dosya bilirkişiye yönlendirildi.


18
Songül Öden davasından vazgeçmedi! - Sayfa 2

Oyuncu Songül Öden, rol aldığı bir dizinin yurt dışına satıldığını ve bu sebeple oradaki yayınlar için kendisine 5 bin 102 lira 12 kuruş ödeme yapılacağını ifade etmişti. Ünlü oyuncu, 2017 yılında kendisine ödeme yapılmadığı gerekçesiyle medya şirketi hakkında icra takibi başlatmıştı.


28
Songül Öden davasından vazgeçmedi! - Sayfa 3

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre Öden'in ajansına ödeme yapacağını söylemişti. İcra takibinin ardından yapılan itiraza yönelik açılan davada, Öden'in dava açılmadan önce arabulucuya gitmediği tespit edildi. Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi, arabuluculuk şartına uyulmadığı gerekçesiyle davanın reddine karar verdi.


38
Songül Öden davasından vazgeçmedi! - Sayfa 4

TAZMİNAT DAVASI

Öden, medya şirketine karşı kaybettiği davanın ardından tekrar harekete geçerek Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Fikir sözleşmesinden kaynaklanan tazminat davası açtı. Arabuluculuk nedeniyle reddedilen davada yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan duruşmada mahkeme, dosyaya bilirkişi atadı.


48