Spor
18 Oca 2022 23:44 Son Güncelleme: 18 Oca 2022 23:48

Soner Dikmen'den Ahmet Çalık için duygusal sözler! Röportajı tamamlayamadı...

Konyasporlu Soner Dikmen, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından röportajda bulundu. Maçla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Dikmen, röportaj sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor, Adana Demirspor'u ağırladı. Maç öncesi ve sonrası vefat eden Ahmet Çalık'ı anan Konyaspor, anlamlı hareketlerde bulundu. Karşılaşma sonunda röportaj vermek için gelen Konyasporlu Soner Dikmen, tüm Türkiye'nin adeta içini yakacak bir konuşma yaptı.

 KONUŞMAKTA ZORLANDI, RÖPORTAJI BİTİRDİ

 Maç sonunda röportaj vermek için yayıncı kuruluşun önüne gelen Konyasporlu Soner Dikmen, takım arkadaşı Ahmet Çalık için duygu dolu açıklamalarda bulundu.

Dikmen, "Hayatımda hiç böyle bir maça çıkmamıştım. Maça çıkmak bile istemiyordum. Ahmet, çok güzel bir insandı. Allah ondan razı olsun. Bir ölüm düşünün ki Türkiye arkasından ağladı. Bazen hayata çok farklı anlamlar yüklüyoruz. Hayatta ölümün olduğunu hatırlamak lazım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Bundan sonra Konyaspor için lig ne olur bilmiyorum bile. Teşekkür ederim." diyerek röportajdan ayrıldı.