Spor
12 Ağu 2023 14:34 Son Güncelleme: 13 Ağu 2023 09:17

Son üç yılı bilmişti: Astrolog Meral Güven 2024 yılı şampiyonunu açıkladı

Astrolog Meral Güven, Süper Lig'de 2023-2024 sezonu hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Önümüzdeki sezonda kimin şampiyon olacağına dair tahminini açıklayan Meral Güven, "Fenerbahçe, iki yıl üst üste Süper Lig'de şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

Astrolog Meral Güven, katıldığı bir YouTube programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Ünlü astrolog, “Hangi takım 2023/2024 sezonunda şampiyon olur?” sorusuna “Fenerbahçe” yanıtı verdi.

Meral Güven sosyal medyada kısa sürede yayılan videoda, "Bu sezon ve önümüzdeki sezon olmak üzere Fenerbahçe, iki yıl üst üste Süper Lig'de şampiyon olacak” dedi.

Güven daha önce yaptığı öngörüyü de hatırlattı. Ünlü astrolog, “Daha önce de Fenerbahçe iki yıl üst üste şampiyon olduktan sonra küçük bir ara verecek, ardından 7 yıl üst üste şampiyon olacak demiştim” ifadelerini kullandı.

 "GALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK" DEMİŞTİ...

Son 3 yılın şampiyonunu bilen astrolog Meral Güven, 2022-2023 üper Lig sezonuyla ilgili şu kehanette bulunmuştu:

"Galatasaray, ilk etapta başarısız olacak. Herkes 'Şampiyon garanti Fenerbahçe olacak' diyecek. Kutlamalar için hazırlıklar yapılacak ama Galatasaray son haftalara doğru bir mucize gerçekleştirecek ve şampiyon olacak."