Son seçim anketini canlı yayında paylaştı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...'

Gözler Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki rekabete odaklanmışken Ankara'da Mansur Yavaş yarışı başından beri önde getiriyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok, son ankete göre Yavaş'ın %14 puan gerisinde. Metropoll Araştırma Başkanı Özer Sencar, İstanbul'da da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu belirtti.

Son seçim anketini canlı yayında paylaştı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...' - Sayfa 1

Yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim anketleri gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara’da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş koltuklarını korumaya devam edebilecek mi? Anketlerde son durum ne? İki büyük kentteki durum kulislerde hareketin devam etmesine neden olurken Metropoll Araştırma Başkanı Özer Sencar’dan çok çarpıcı değerlendirmeler geldi. İşte AK Parti ile CHP arasında devam eden kıyasıya yarıştaki son durum…

19
Son seçim anketini canlı yayında paylaştı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...' - Sayfa 2

İzmir'de CHP'nin seçimi garantilediğini dile getiren Özer Sencar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da da çok rahat bir seçim geçireceğini İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum'dan önde olduğunu fakat oradaki durumun değişken olduğunu dile getirdi. Fatih Erbakan sözleri de dikkat çekti.

29
Son seçim anketini canlı yayında paylaştı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...' - Sayfa 3

MANSUR YAVAŞ, ALTINOK'UN 14 PUAN ÖNÜNDE!

Ankara'da 10 gün önce yaptığımız bir araştırmanın sonuçlarına göre Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'un tam 14 puan önünde! Ankara'nın Mansur Yavaş'ta kalacağı konusunda çok eminiz. İzmir'de de CHP için bir problem görmüyorum.

39
Son seçim anketini canlı yayında paylaştı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...' - Sayfa 4

İZMİR SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Yaptığımız anketlere göre İzmir'de de CHP'nin adayı Cemil Tugay rahat bir şekilde kazanıyor. CHP'nin İzmir'de ithal bir adaya oy vereceğini düşünmüyorum.

49