Gündem
03 Ağu 2014 16:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:31

Son kez Sabah'ın önünde!

Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Koyuncu için Sabah Gazetesi önünde anma programı düzenlendi..

Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Koyuncu için Sabah Gazetesi önünde anma programı düzenlendi. Düzenlenen törene Koyuncu’nun meslektaşları ve sevenleri katıldı.
 
"KAFAYI UZATMASIYLA KAPININ KAPANMASI BİR OLDU"
 
Öte yandan olay anının görgü tanığı Sabah Gazetesi ulaştırma görevlisi Cevdet Yiğit olay anının nasıl yaşandığını Cihan Haber Ajansı'na anlattı.

Yiğit, "Rahmetli ile Galatasaray antrenmanına gitmiştik. İki kapı vardı. Hangisinden girileceğini sormak için arabadan indi. Kapıyı tıkladı kapı hafif açıldı. Erkan kafayı uzattı sonra birden kapandı. İçerideki muhabirler bağırmaya başladı. Kapı tekrardan açıldı yere düştü. İlk olarak kulüp doktorları müdahale etti. Sonra ambulans geldi hastaneye kaldırdılar. Ama orada da kurtarılamadı." ifadelerini kullandı.
 
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ise olayın ihmalden kaynaklandığını düşünmediğini ama Ünal Aysal'ın talimatları ile olayı en ince ayrıntısına kadar araştırıldığını söyledi. Ayrıca Sarıgül, olayla ilgili konunun ilk yönetim kurulu toplantısında konuşulacağını belirtti.