Radar Hattı
24 Oca 2007 20:03 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

SON DAKİKA!..DAHA ÖNCE EVİNDE KALAŞNİKOFLAR BULUNAN SEZERCİK BU AKŞAM DA POLİSLE ÇATIŞIP KAÇTI

Sinema sanatçısı Sezer İnanoğlu,Fatih'te polisle silahlı çatışmaya girdi. İnanoğlu ve arkadaşları, polis aracına çarptıkları otomobili bırakıp kaçtı.

Sezer İnanoğlu'nu uzun süredir takip eden Narkotik Şube ekibi, sanatçı ile arkadaşlarının içinde bulunduğu 34 VK 973 plakalı Peugeot marka otomobili, akşam saatlerinde Yedikule'de durdurmak istedi.
İhtara uymayarak kaçmaya başlayan İnanoğlu ve arkadaşları ile polis arasında kovalamaca başladı.
Polisler, İnanoğlu ve arkadaşlarının içinde bulunduğu otomobili, Samatya sahil yoluna kadar takip etti. Bu sırada İnanoğlu'nun içinde bulunduğu otomobil kendisini takip eden sivil polislerin ekip otosuna da çarparak kaçmaya devam etti.
Sezer İnanoğlu'nun içinde bulunduğu araçtan daha sonra da polislerin üzerine ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesi üzerine otomobiller seyir halindeyken kısa süreli çatışma yaşandı. Polise izlerini kaybettirmeyi başaran Sezer İnanoğlu ve arkadaşları, kaçtıkları otomobili, Aksaray Bostan Sokak içinde bırakarak kayıplara karıştı.
Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilin çevresini emniyet şeridine alarak inceledi. Kovalamacanın yaşandığı yol boyunca, çok sayıda boş kovan bulundu. Polis olay yeri ve çevresine çok sayıda takviye ekiple çevirdi ancak Sezer İnanoğlu ve arkadaşları yakalanamadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce Sezer İnanoğlu'nun Şişli'deki ofisi ile Beykoz'daki evine düzenlediği baskında, bir Kalaşnikof tüfek ile bir miktar esrar bulmuştu. Ardından Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda da Sezer İnanoğlu'nun annesine ait evde, 1 adet Glock marka tabanca, 1 Kalaşnikof tüfek, 28 adet Kalaşnikof mermesi ile bir miktar esrar maddesi ele geçirilmişti.
Emniyet yetkilileri, operasyonun sadece Sezer İnanoğlu'na değil uyuşturucu satıcılarına yönelik de olduğunu söylediler.