Gündem
29 Ara 2012 22:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:34

SON DAKİKA! ÜNLÜ DİZİ OYUNCUSUNU BIÇAKLAYAN ŞAHIS YAKALANDI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Atv ekranlarında yeni başlayacak “Tozlu Yollar” dizisinde oynayan Pamir Pekin'i bıçaklayan B.Ç isimli şahıs yakalandı.

atv ekranlarında yeni başlayacak olan "Tozlu Yollar" dizisinde Burcu Kara ile başrolü paylaşan ünlü dizi yıldızı Pamir Pekin, bıçaklandı. 33 yaşındaki oyuncu dün gece 23.00 sıralarında Bebek’te bir cafe’den çıkışta bir grup gencin saldırısına uğradı.

Pamir Pekin’in kendisinden para istedikleri ve tinerci oldukları belirtilen gençlerle yaşanan arbede sırasında bıçaklandığı iddiası ortaya atılmıştı. Ancak iddianın gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Polisin yaptığı inceleme sonucunda bıçaklanma olayının Pamir Pekin ile bir grup arasında "yan bakma" tartışması sonrasında meydana geldiği belirlendi.

Pamir Pekin’i bıçakla yaraladığı iddiasıyla B.Ç. isimli öğrenci yakalandı.

Olay sırasında karnından bıçaklanan Pekin, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla hemen yakındaki bir kliniğe kaldırıldı. Ancak bıçaklı saldırı sırasında bağırsaklarından ağır darbe alan Pekin’e kaldırıldığı klinikteki doktorlar gerekli müdahalenin yapılamayacağını söyledi. Bunun üzerine Pekin, acilen Şişli Florance Nightingale Hastanesi’ne kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan Pekin’in durumu ciddiyetini koruyor.

MEDYARADAR/ÖZEL