Politika
06 Mayıs 2022 15:55 Son Güncelleme: 06 Mayıs 2022 16:13

Son anketler geldi, AK Parti kolları sıvadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını topluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son anketlerin ardından kurmaylarını kampa toplama kararı aldı. "AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", 3-5 Haziran'da Kızılcahamam'da yapılacak. Kampta AK Parti'nin 2023 seçimleri için ortaya koyacağı stratejiler ele alınacak.

2023 seçimlerine yaklaşılmasıyla birlikte heyecan artıyor. Son anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hala en güçlü aday olduğu ortaya konulmuştu. Fakat daha fazlasını istediğini her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, neler istediğini 3-5 Haziran arasında Kızılcahamam'da kurmaylarına anlatacak.

TÜM TEŞKİLATLAR ORADA OLACAK
Bir otelde gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek.

2023 SEÇİMLERİNİN ROTASI ÇİZİLECEK
Salgının ardından yapılacak ilk 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AKP'nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor.

SON DEĞERLENDİRMEYİ CUMHURBAŞKANI YAPACAK
Çeşitli sunumların gerçekleştirileceği, istişarelerin yapılacağı toplantının yine Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlanması öngörülüyor.