Medya
03 Şub 2022 07:59 Son Güncelleme: 03 Şub 2022 08:01

Son anketi köşesinden paylaşarak muhalefeti uyardı! ‘Epey yol kat etmesi gerekir…’

Barış Yarkadaş, Bulgu ve Motto Araştırma Şirketi Başkanı Semih Turan'ın KRT ekranlarında yayımlanan "Şimdiki Zaman"da açıkladığı son anketi köşesine taşıdı.

KRT TV’de yayımlanan Şimdiki Zaman’ın bu haftaki konuklarından biri de Bulgu ve Motto Araştırma Şirketi’nin Başkanı Semih Turan oldu. Turan ve çalışma arkadaşları, son üç ayda gündeme gelen konular üzerine halkın ne düşündüğünü araştırdıkları ve ilginç sonuçlara ulaştıklarını açıkladı. Bunun yanında "Bu pazar seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusunun da cevabı arandı.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş "Halkı mutlu edecek bir ‘konu’ kalmamış…  " başlıklı bugünkü yazısında, söz konusu anketin sonuçlarını paylaştı.

BU PAZAR SEÇİM OLSA

Yarkadaş, son anket sonuçlarını şu cümlelerle aktardı:

“Semih Turan ve arkadaşlarının yaptığı araştırmada, ‘Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?’ sorusunun cevabı da aranmış. Aynı katılımcıların bu soruya verdiği cevaplar, muhalefetin epey bir yol kat etmesi gerektiğini gösteriyor. Çünkü; araştırmaya göre, pazar günü yapılacak olan bir seçimde, AKP yüzde 31.8, CHP 27, İYİ Parti 14, HDP 11, MHP 7 oranında oy alıyor."

Yazının tamamı için tıklayın!