Son anket sonuçları herkesi şok etti! Kimse bu sonucu beklemiyordu

Çağdaş Araştırma Merkezi'nin 62 bin kişi ile yaptığı araştırmaya göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarıştığı seçim 2. tura kalıyor. İkinci turda ise Kılıçdaroğlu, seçimi yüzde 51,2 ile kazanırken Erdoğan'ın 48,8'de kalıyor. Ankette en dikkat çeken kısım ise muhalefete oy verecek seçmenlerin, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu aleyhindeki haberlerden kolay etkilenmesi oldu.

Son anket sonuçları herkesi şok etti! Kimse bu sonucu beklemiyordu - Sayfa 1

Çağdaş Araştırma Merkezi Başkanı Reşat Şahin Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için kapsamlı bir araştırma yaptı. 62 bin kişi ile gerçekleştirilen çalışmadan çarpıcı sonuçlar çıktı.

124
Son anket sonuçları herkesi şok etti! Kimse bu sonucu beklemiyordu - Sayfa 2

YÜZDE 51,2 İLE KAZANIYOR
Araştırmaya göre Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın yarıştığı seçim 2. tura kalıyor. Kılıçdaroğlu, bu noktada seçimi yüzde 51,2 ile kazanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 48,8'de kalıyor.

224
Son anket sonuçları herkesi şok etti! Kimse bu sonucu beklemiyordu - Sayfa 3

YAVAŞ VE İMAMOĞLU DA İKİNCİ TURA KALDI
Erdoğan'ın ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğlu ile karşı karşıya getirildiği çalışmada da sonuç değişmedi ve 2. tura kalındı.

324
Son anket sonuçları herkesi şok etti! Kimse bu sonucu beklemiyordu - Sayfa 4

ARAŞTIRMANIN EN DİKKAT ÇEKEN KISMI
Araştırmanın en dikkat çeken kısımlarından biri de muhalefete oy verecek seçmenlerin, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu aleyhindeki haberlerden kolay etkilenmesi oldu. Ancak bu durum, Kılıçdaroğlu için geçerli olmuyor.

424