Sokak ortasında genç kızı feci şekilde dövdü! Sebebi ortaya çıktı

Kocaeli'de farklı tarihlerde genç kızlara şiddet uygulayan kadın gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. Kadın, mahkemedeki ifadesinde genç kızları erkek arkadaşıyla yakınlaştığı iddiasıyla darp ettiğini öne sürdü. Vali Seddar Yavuz ise B.K.’nın yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı.

Sokak ortasında genç kızı feci şekilde dövdü! Sebebi ortaya çıktı - Sayfa 1

Kocaeli’nin Körfez ve İzmit ilçelerinde farklı tarihlerde çok sayıda kadının darbedilme görüntülerinin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

19
Sokak ortasında genç kızı feci şekilde dövdü! Sebebi ortaya çıktı - Sayfa 2

Mağdurlar R.S., A.T.S ve C.S.’yi darbedenlerin B.K. olduğu G.K.’nın da yanında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine yapılan operasyonla ‘darp’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘kasten yaralama’ gibi suçlardan dün gözaltına alınan B.K. ve G.K. ifadeleri alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

29
Sokak ortasında genç kızı feci şekilde dövdü! Sebebi ortaya çıktı - Sayfa 3

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU
G.K. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, B.K. ise bugün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan B.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. B.K.’nın emniyetteki ifadesinde darp edilen kadınların erkek arkadaşıyla yakınlaştığını, olayları bu sebeple gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

39
Sokak ortasında genç kızı feci şekilde dövdü! Sebebi ortaya çıktı - Sayfa 4

"BENİM YÜZÜMÜ SAKIN UNUTMA"
Öte yandan hem evde hem de sokak ortasında farklı tarihlerde çekilen görüntülerde B.K.’nın bir erkeğin ismini söyleyerek mağdurları darp ettiği anlar yer aldı. Mağdurun darp edildiği esnada ‘Abla elim kesiliyor bırak’ dediği anlar da şüphelinin kamerasına yansıdı.

49