Magazin
04 Mar 2010 17:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

ŞOK!.. YARDIM KONSERİNE 50 KİŞİ GİTTİ DEMET AKALIN'IN DİLİNE DÜŞTÜ!..

Ünlü sanatçıların sahneye çıktığı Haiti İçin El Ele konserini yalnızca 50 kişi izledi. Bunu duyan Demet Akalın ise bakın ne dedi?

Kızılay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Lamia Tanıtım'ın desteğiyle, Haiti'deki depremzedelere yardım sağlamak amacıyla organize edilen "Haiti İçin El Ele" konseri, önceki akşam Beyoğlu'ndaki XLarge adlı mekânda gerçekleşti. Tanıtımı günler öncesinden yapılan, Mustafa Ceceli, Soner Sarıkabadayı, Hadise, Murat Boz, Atiye, Ayşe Özyılmazel, Emir, Gökhan Tepe, Ceynur, Gülşen, Nazlı ve Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası'nın sahneye çıktığı konser, beklenen ilgiyi görmedi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacağı duyurulmasına rağmen, son anda XLarge adlı mekânda gerçekleştirilen konseri yalnızca 50 kişi izledi. Sahneye çıkan sanatçılar, yardım konserine bu kadar az ilgi gösterilmesini eleştirdi.

Haiti yardım konseri 

Organizasyon yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Konserden önce 500, kapıda ise 200 bilet satıldı. İçeride 200 kişi vardı. Konser, Kral TV'den canlı yayınlandı. Bizim amacımız da zaten canlı yayını izleyenlerin gönderdikleri SMS'ler yoluyla gelir elde etmekti" denildi. Mekân değişikliğine ise Lütfi Kırdar'ın son anda para istemesi sebep gösterildi. Ancak iddiaya göre organizasyon sorumluları, beklenenin çok altında katılım olduğu için 5 bin kişi kapasiteli Lütfi Kırdar'dan vazgeçti ve etkinliği çok daha küçük bir mekâna taşıdı. Öte yandan Kızılay'dan alınan bilgiye göre, SMS'lerden ve biletlerden 60 bin TL civarında gelir elde edildi.

Büyük savaşları büyük komutanlar kazanır
Beklenen ilgiyi görmeyen "Haiti İçin El Ele" konseri, Demet Akalın'ın da diline düştü. Akalın, organizasyona ilgi gösterilmemesini sahneye çıkan sanatçılara bağladı: "Büyük savaşları büyük komutanlar kazanır. Büyük konserleri de büyük sanatçılar, haha."