Magazin
29 Haz 2011 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

ŞOK İDDİA! ALİ TARAN HANGİ ÜNLÜ KÖŞE YAZARI İLE EVLENİYOR?

Bodrum Belediyesi'nde gizli yürütülen nikah işlemlerinin tamamlandığı ve iki ünlünün önümüzdeki günlerde Bodrum'da nikah masasına oturacakları iddia edildi.

21 yıllık eşi Selma Hanım’dan geçtiğimiz ay boşanan ve geçtiğimiz günlerde Bodrum’da tek başına görüntülenen ünlü reklamcı Ali Taran, mikrofonlara hayatında kimsenin olmadığını söylese de, ünlü reklamcının,  muhtemelen Cuma günü, güzel şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel’le Bodrum’da evleneceği öğrenildi. Ayakligazete.com’un, çok güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Bodrum Belediyesi’nde gizli yürütülen nikah işlemlerinin tamamlandığı ve iki ünlünün önümüzdeki günlerde Bodrum’da nikah masasına oturacakları kaydedildi.

Geçtiğimiz aylarda, 21 yıllık eşi Selma Hamın’dan ayrılan ünlü reklamcı Ali Taran’ın ismi son günlerde ünlü güzel Hülya Avşar’la aşk dedikodularına karışmıştı.


Adı Hülya Avşar’la anıldığı şu günlerde, Ali Taran’ın iki gün sonra Ayşe Özyılmazel’le evlenecek olması, bakalım magazin dünyasında nasıl bir etki yaratacak?