Magazin
23 Mar 2015 09:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Şok açıklama! Duygu Çetinkaya kanser mi?

Survivor 2015 Duygu Çetinkaya kanser mi? Duygu Çetinkaya Survivor öncesi yapılan kontrollerinde kanser teşhisi konduğunu ilk kez açıkladı.

Survivor All Star'dan elenen Duygu Çetinkaya, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.
Duygu Çetinkaya "Eski takım arkadaşınız Duygu Bal hakkında ağır ithamda bulundunuz, neden?" sorusu karşısında içini döktü. Duygu Çetinkaya Survivor öncesi yapılan sağlık kontrollerinde kanser teşhisi konulduğunu da açıkladı.

DUYGU BAL'IN YÜZÜNE TÜKÜRMEZLER

Ben adada yarışırken Duygu Bal arkamdan 'O adada erkekleri çıldırtmaya gitti' demiş. Ben de dönünce Twitter'den şöyle cevap verdim: 'Seninle ilgili gerçekleri bilseler yüzüne bile tükürmezler.' Hala bu sözlerimin arkasındayım. Duygu da adadayken başta Ahmet Dursun olmak üzere erkekleri çıldırttı. Telefonla arayıp 'Ne yapıyorsun?' demek istedim. Cebi değişmiş. İnsanın bir arkadaşını arkadan aşağılaması, gömmesi nasıl bir insanlıktır!



BEN KONUŞURSAM İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZ
Evet, konuşursam insan içine çıkamaz. Sosyal hayatta neler yaptığı konusunda çok şey biliyorum. Bildiklerim şimdilik bana kalsın. Öğrenmek istiyorsa beni cepten arasın. Suratına söylerim. Yalandan gülüp 'Hahaha haha hiçbir şeyden haberim yok' diyor. İşte böyle insanları sevmiyorum. Çamur atıyorlar. Mağduru oynuyorlar. Sonra da beni beni çirkef ilan ediyorlar. Ama bana küfür, hakaret eden arkamdan dedikodu yapan herkese söyleyecek sözüm var. Bana 'Duygu hakkında ne biliyorsun ki' diyebilirsiniz. Ben de magazin yaptım, yıllardır bu piyasanın içindeyim. Kulağım deliktir. Bir şeyler öğrendim. Biliyorum ki konuşuyorum. Gözümle görmedim. Olayları bilen, sözüne-bilgisine güvendiğim kişiler var.

BANA KANSERSİN DEDİLER
İnsanları tehdit etmeyi, tehditkar sözler savurmayı sevmem. Ama karşımdaki de arkamdan atıp tutmayacak. Teklifim açık; merak ediyorsa beni cepten arasın. Anlatırım her şeyi. Adaya gitmeden bir süre önce sırtımda ve göğsümde ağrılar vardı. Doktora gittim, testlerden geçtim. Bana 'Üzgünüz, akciğer kanserisin' dediler. O an hayatım ters döndü. Dünya başıma yıkıldı. Sonra akciğerimdeki 7.6'lık kistin kanser olmadığını açıkladılar. Ama ömrümden ömür gitti. Hastalığıma rağmen kötü alışkanlığım sigaradan kurtulamıyorum. İçemediğim için de adada strese girdim, sinirlendim. Gerginliklerim, kavgalarım sigara içemediğim içindi. Ama Hilmicem İntepe'nin yaptığı hainliği de hiç unutmayacağım.