Şöhretler “Kadına Şiddet” ve “Engelsiz Yaşam” için sahaya çıktı!

Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada Engelsiz Yaşam Vakfı yararına bir araya geldiler

Şöhretler “Kadına Şiddet” ve “Engelsiz Yaşam” için sahaya çıktı! - Sayfa 1

3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” kapsamında “Kadına Şiddet” ve “Engelsiz Yaşam” için spor, sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren TV programı Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada'nın başlama vuruşunu ünlü oyuncu Nefise Karatay yaptı.

113
Şöhretler “Kadına Şiddet” ve “Engelsiz Yaşam” için sahaya çıktı! - Sayfa 2

3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” kapsamında TV8,5 ekranlarında yayınlanacak “Görkem Uludüz ile Şöhretler Sahada” özel bölümünün çekimleri pandemi yasakları öncesinde Nişantepe Orman Park Halı Saha tesislerinde gerçekleşti. 

213
Şöhretler “Kadına Şiddet” ve “Engelsiz Yaşam” için sahaya çıktı! - Sayfa 3

Colortek, T-OKM ve Granada Luxery Hotels sponsorluğunda, Şeniz Ulusoy ve Mert Baymak'ın sunumlarıyla gerçekleşen organizasyonda Engelsizsiniz (Ampute Futbol), Ünlüler, Kadın Futbol ve Uludüz Medya takımları karşı karşıya geldiler. 

313
Şöhretler “Kadına Şiddet” ve “Engelsiz Yaşam” için sahaya çıktı! - Sayfa 4

Spor, sanat ve iş dünyasını birleştiren özel turnuvanın başlama vuruşunu ünlü oyuncu Nefise Karatay gerçekleştirdi. İbrahim Yattara, Hikmet Karaman, Ali Eren, Baki Mercimek, Engin Baytar, İsmail Baki Tuncer, Batuhan Aydar, Bilgehan Demir, Mustafa Kocabey, Alp Pehlivan ve Ebubekir Kaya gibi isimlere kadın futbolcular ve Pendik Spor Ampute futbol takımları eşlik ettiler. 

413