Teknoloji
28 Ara 2020 11:08 Son Güncelleme: 28 Ara 2020 11:10

SOAIY SH39 RGB OYUNCU HOPARLÖRÜ İncelemesi!

Üzerinde 2+2 ses sistemi bulunan ve mekanik tuşlarıyla oyunculara yönelik bir ürün olmasıyla dikkat çeken SOAIY SH39 incelemesi ile sizlerleyiz.

SOAIY SH39, eğlenceli bir tasarıma sahip

Dilşah’ın deneyimleyip anlattığı ürün, beyaz ve siyah renk seçeneğine sahip. Üzerindeki LED ekranından saat ve mod bilgilerini alabileceğiniz cihaz, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile akıllı cihazlarınıza kablosuz hoparlör olarak bağlanabilmekte.

SD kart, USB, Microfon ve aux gibi seçenekler ile bağlantı kurabileceğiniz üründe dahili FM radyo da bulunuyor. Aynı zamanda ürünün standart, oyun ve saat versiyonu da Bangggood’da bulunuyor. 1800R kavisli yapıda gelen SOAIY SH39, 6 Watt güç üreten hoparlörlere sahip. Aynı zamanda üzerindeki ekrandan saat bilgisini görebilir,değiştirebilir iki farklı alarm kurulumu da yapabilirsiniz. Dahili 4000 mAh bataryası ise yaklaşık bir saatlik kablosuz olarak kullanım deneyimi sağlarken, 5V şarj girişi ile sürekli kullanmanız da mümkün.

Ürünün Çince geldiğini hatırlatalım. Çoğumuzun Çince bilmediğini de hesaba katarsak; birçok kişi ürünün uluslararası sürümüne geçmek isteyecektir diye tahmin ediyoruz. Uluslararası sürüme ise, aşağıdaki yönergeleri takip ederek geçebilirsiniz.

SOAIY SH39 versiyon değiştirme:

1) UPDATA.RAR klasörünü çıkartıp SD kartınızdaki ana klasöre atın.

2) SH39’u açtıktan sonra SD kartı takarsanız otomatik olarak güncellenmeye başlayacaktır.

3) Yaklaşık 3 dakika sonrasında üç bip sesi ve ışıkların yanıp söndüğünü gördüğünüzde versiyon güncellenmiş olacak.

4) Artık SD kartı çıkartabilirsiniz.

Dosyayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Ürünü satın almak için ise, buraya tıklayabilirsiniz.