Spor
04 Nis 2023 10:03 Son Güncelleme: 04 Nis 2023 10:15

Slaven Bilic yeni takımında bedavaya çalışacak

Son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Watford'u çalıştıran Slaven Bilic'in, Ukrayna Milli Takımı'yla ilk görüşmesi olumlu sonuçlandı. Deneyimli teknik adam herhangi bir ücret talep etmedi.

2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ta görev yapan daha sonra rotasını Avrupa'ya çeviren Slaven Bilic'in yeni adresi belli oluyor.

Son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Watford'u çalıştıran Slaven Bilic, Mart 2023'te görevini bırakmıştı. O tarihten bu yana gelen teklifleri reddeden ve herhangi bir takım çalıştırmayan Hırvat teknik adam, Ukrayna Milli Takımı ile görüşmelere başladı.

ÜCRET TALEP ETMEDİ

Adı Türk takımlarıyla da anılan Slaven Bilic'in de Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna Milli Takımı'nın başına geçmeye sıcak baktığı belirtilen haberde, iki taraf arasındaki görüşmelerde Bilic'in herhangi bir ücret talep etmediği ifade edildi.

Daha önce uluslararası arenada Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Slaven Bilic takımın başında çıktığı 65 resmi maçta 2.15 puan ortalaması yakalamıştı. 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Bilic'in Hırvatistan'ı Türkiye'ye penaltılarla kaybederek turnuvaya veda etmişti.