Polemik & Kulis
16 Eyl 2013 14:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

SKYTURK360'TAN BOMBA TRANSFER! HANGİ ÜNLÜ EKRAN YÜZÜ KADROYA KATILDI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Yaklaşık 7 ay önce Habertürk TV ile yollarını ayıran beğenilen ekran yüzü Skyturk360'ta ekranlara dönüş yapacak.

Kuruluşundan itibaren görev aldığı Habertürk Televizyonu ile yollarını geçtiğimiz Şubat ayında ayıran ve bir süre Bersay İletişim Grubu’nda Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Bölüm Yöneticisi olarak çalışan Ceren Akdağ ekranlara yeniden dönüyor.

Beğenilen ekran yüzü Skyturk360’ta haftanın beş gecesi 23.00 ile 00.30 saatleri arasında gündeme dair yorum ve konuklarıyla izleyenlerin karşısında olacak.

Akdağ’ın sunacağı programın 1 Ekim tarihi itibariyle ekranlarda olması planlanıyor.

CEREN AKDAĞ KİMDİR?

Ceren Akdağ, ilköğrenim ve lisenin ardından Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun oldu. Medya dünyasında ilk çalışmaları ise 2000 yılında Atv’de başladı.

İstanbul ve Ankara’da dönem dönem stajlar yapan Ceren Akdağ, 2003’te Ankara’da Sabah Gazetesi’nde diplomasi muhabirliği , editörlük , AB uzmanlığı ve Life Style Köşe Yazarlığı gibi görevler üstlendi. 2006’nın sonunda Newsweek dergisi dış politika sorumlusu olarak İstanbul’a geri dönüş yaptı. Newsweek dergisinin çıkışının ertelenmesiyle ( TMSF Süreci sonunda) Atv ve Sabah gazetesinde habere geri döndü.
Bu çalışmalarından sonra bir süre ani bir kararla Yapı Kredi Bankası’nın Basın İlişkileri Yöneticiliği görevini üstlenen Ceren Akdağ, 2009’un başında Habertürk Tv’nin ekran teklifi ile medyaya geri dönmüş oldu. Akdağ, Habertürk TV’de önce Uyandırma Servisi programı daha sonra da her hafta özel konuklarıyla keyifli sohbetlere imza attığı Hayatın İçinden isimli programı sunmuştu.



MEDYARADAR/ÖZEL