Magazin
26 Ara 2011 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

SKANDAL SÖZLER! ATTAN İNİP EŞEĞE BİNMEK GİBİ BİR ŞEY!

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in eski sevgilisi Gülfer Sarıgül'den, aşk iddiasıyla gündeme geldiği Ersin Korkut hakkında şok sözler.

’Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin Kerim’i Engin Akyürek’in eski sevgilisi olarak tanınan Gülfer Sarıgül, başka bir oyuncu Ersin Korkut’la adının aşk dedikodusuna karışmasına isyan etti.

Haberlerden sonra zor duruma kaldığını söyleyen Sarıgül, basın açıklaması yaparak şunları söyledi:

"Benim adımı bile doğru bilmeyen, hakkımda ufak bir bilgisi olmayan, gazeteciyim diye haber yapan insanların hedefi oldum. Bu beni son derece rahatsız etti. Ersin’le fotoğrafımı kullanıp sevgilisi diye yazanlara manevi tazminat davası açsam yeridir. Ersin’i severiz, arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım, maskot gibi bizi eğlendirir. Hayatımda ki yeri bu kadar. Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin’le sevgili olmaktansa kendimi boğaz köprüsünden aşağıya atarım. Ben üniversite mezunu bir sporcuyum. Asıl beni sinir eden Ersin’le yakıştırmak ve çıkan asılsız bu haber yüzünden kendi özel hayatımın zarar görmesidir. Kendi ilişkimde bir ayrılık dönemi yaşıyordum. Bu çıkan haberlerden sonra tamamen kavgayla sonuçlandı. Benim eski sevgilim Engin Akyürek de oyuncu, gayet yanıma yakışan, Türkiye’nin en yakışıklı adamları arasındaydı. Haberi gördükten sonra beni aradı. O bile habere çok alınmış. ’Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın.’ dedi. Kendisini haklı da buluyorum. Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey."