Televizyon
31 Ara 2012 14:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:34

SİZİNKİLER'DEN ÇOCUKLARA 'ÇİZGİ FİLM' SÜRPRİZİ

Salih Memecan'ın 1991 yılında Türkiye ile tanıştırdığı sempatik tavuk ailesi Sizinkiler, ekrana taşınıyor

Salih Memecan'ın 1991 yılında Türkiye ile tanıştırdığı sempatik tavuk ailesi Sizinkiler, yepyeni bir solukla TV ekranlarına taşınıyor.

1994 yılından bu yana 100'den fazla kitabı yayınlanmış ve toplamda 3 milyona yakın kitap satışına ulaşmış, her gün Sabah Gazetesi'nin arka sayfasında ve her hafta sonu Cumartesi Eki'ndeki çocuk köşesinde de çizgi roman olarak yayınlanmaya devam eden Sizinkiler şimdi ekranlarda.

Türkiye'nin dünya karakterleriyle rekabet eden yerli çizgi karakterleri Sizinkiler'in ön plana çıkardığı aile kavramı ve çocukların çok sevdiği Limon ve Zeytin karakterlerine yer veren "Çatlak Yumurtalar" çizgi filmi, Ocak Ayı itibariyle TRT Çocuk ekranlarında yayınlanacak.

Sempatik, komik, samimi, renkli ve evrensel yapısını gazetedeki bant karikatürleri, kitapları ve lisanslı ürünleri aracılığıyla bizlere ulaştıran Sizinkiler, 3D çizgi film projesiyle artık her evde!

Çocuklara yaşamla ilgili doğru değerleri vermeyi hedefleyen Sizinkiler; yalan söylememek, insanlara iyi davranmak, aç gözlü olmamak, kendi odasını toplamak gibi davranışları mizahi bir anlatımla ön plana çıkartarak çizgi filmde kullanmayı hedefliyor.

Yurt içi ve yurt dışından benzer sektörlerde çalışan uluslararası danışmanlardan, pedagoglardan ve eğitmenlerden destek alınarak hazırlanan "Çatlak Yumurtalar" çizgi filmi; her bölümde farklı maceralarıyla çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.