Televizyon
04 Ara 2012 17:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:27

''SİZ SIYIRMIŞSINIZ!'' SABA TÜMER'DEN ŞOK EDEN GAF!

Saba Tümer'in Zeynep Özal'a yaptığı şok gaf damgasını vurdu.

Show TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer’le Bugün programının bugünkü bölümüne Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kızı Zeynep Özal konuk oldu. Özal, hem babası ile ilgili hem özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Programa ise Saba Tümer’in Zeynep Özal’a yaptığı şok gaf damgasını vurdu.

"EVLİLİK İLLA ŞART MI?"
’Aşk çok güzel bir şey ’ diyen Zeynep Özal evliliğe bakış açısını şöyle anlattı: ’Evliliklerde ben çok başarılı olamıyorum. Ne zaman evlenmeyeceğim dedim, gittim evlendim .Artık büyük konuşmuyorum. Evlilik illa şart mı diye düşünüyorum.... Ben bir röportajımda şunu söylemiştim; nikahsız da çocuk doğurabilirim. Çünkü ben boşandığım zaman bir çocuğum 1,5 diğeri 3,5 yaşındaydı. Neticede ben çocuklarımı babasız büyüttüm. Ne fark etti evliydim de çocuk doğurdum değişti mi ,değişmedi. ’ Özal’ın bu sözlerinin ardından söze giren Tümer, ’Ama o toplumsal bir şey ’ ifadesini kullandı.

’SİZ SIYIRMIŞSINIZ’
Bunun üzerine Zeynep Özal, ’Ama toplum için yaşamaksa bu yaşamak değil ’ dedi. Tümer de, ’Ama hangimiz toplum için yaşamıyoruz ki; evet siz mesela sıyırmışsınız ’ şeklinde bir gafa imza attı. Kahkahalara boğulan Saba Tümer, ’Sıyırmışsınız derken... Çok özür dilerim. Yırtmışsınız... Neyse anladınız değil mi iyi niyetli bir şey dediğimi? Ay ateş bastı ’ şeklinde konuştu.