Magazin
07 Mayıs 2020 13:18 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2020 13:24

Siyasilere ateş püsküren Akrep Nalan uyardı! Normalleşmeyin ölürsünüz!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Akrep Nalan, yine çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.

Oyuncu ve şarkıcı Akrep Nalan, sosyal medya hesabı üzerinden normalleşme adımlarını sert şekilde eleştirdi.

Siyasilerin ekonomik çöküşü engellemek için normalleşmeye yeşil ışık yaktığını iddia eden Akrep Nalan, ortada normalleşmeye elverişli bir ortamın olmadığını dile getirdi.

Hükümeti kendi bekasını düşünmekle suçlayan ve kaç insanın öleceğiyle ilgilenmediğini de öne süren ünlü şarkıcı, “Kaç kişinin öleceğiyle ilgili değiller. Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer. Arkadaşlar normalleşmeyin. Ölürsünüz” ifadelerini kullandı.

İşte Akrep Nalan’ın instagram hesabından yaptığı o paylaşımın tamamı:

Arkadaşlar normalleşmeyin. Normalleşecek bir durum yok. Ölürsünüz. Sizin ölmenizle bitmez sevdiklerinizi de öldürürsünüz. Normalleşmeyin. Binleri kendi çöküşünü ertelemek için sanki olumlu bir tablo varmış gibi bir algı yaratıyor. Algıda seçicilik yapın. Onların sizin sağlık sorunları yaşamanıza neden olacak kararlarına dahil olmayın. Siz sokağa çıkmaz, temas etmez, kendinizi ve yakınlarınızı izole ederseniz hastalıklarla karşılaşma riskiniz düşecektir. Şu ana normalleşmeye neden olacak bir tıbbi tablo yok. Ekonomik bir çöküşü durdurmak ve kendi bekalarının hasarını azaltmak isteyen muktedirler var. Kaç kişinin öleceğiyle ilgili değiller. Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer. Arkadaşlar normalleşmeyin. Ölürsünüz. Öldüğünüzle kalmaz, başkalarının ölümüne de neden olabilirsiniz. Oturun oturduğunuz yerde.